Obserwuj nas:

Infolinia: 0801 011 115

Polityka Prywatności

Mając na uwadze fakt, że od 25 maja 2018 r. przy przetwarzaniu danych osobowych należy stosować przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie osób fizycznych informujemy:

że Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: MEGAEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ul. Ignacego Mościckiego 155, 33-100 Tarnów, NIP: 9930282842, REGON: 852547919.Kontakt z Administratorem możliwy jest za pośrednictwem poczty tradycyjnej jak i elektronicznej na adres: iod@megael.pl Dane przetwarzane są na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a, b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016 r., dalej RODO, w celu wykonania umowy. Administrator nie udostępnia danych ani nie przekazuje danych do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej. Dane będą przechowywane w czasie niezbędnym do zrealizowania celu, maksymalnie przez okres 5 lat. W przypadku gdy przepisy szczególne nie stanowią inaczej posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych i prawo do ich sprostowania. Przetwarzanie Pani/Pana danych może zostać ograniczone, z wyjątkiem ważnych względów interesu publicznego RP lub Unii Europejskiej. W przypadku przetwarzania danych osobowych na podstawie art. 7 RODO ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie wycofać zgodę. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

            Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli Pani/Pana zdaniem, przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza przepisy unijnego rozporządzenia RODO:

Biuro Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

Ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa

            Informujemy, iż Pani/Pana dane osobowe są przekazywane innym odbiorcom wyłącznie na podstawie przepisów prawa, bądź stosownie do wyrażonej przez Panią/Pana zgody. Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do nich, poprawiania, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. (Dane nie będą podlegać zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu). Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji wskazanego celu.


Kontakt do MEGAel


Nasz personel jest zawsze do Państwa dyspozycji, służąc radą i wyspecjalizowaną pomocą techniczną.
Zapraszamy.
       
  

Tarnów - Siedziba firmy
33-100 Tarnów,
ul. Mościckiego 155

e-mail: tarnow@megael.pl
fax: 14 628-71-30

tel.    14 6 300 300,
tel.    14 627-53-73,
kom. 515 115 150

Bochnia - Oddział
32-700 Bochnia,
ul. 20 Stycznia 50

e-mail: bochnia@megael.pl


tel/fax: 14 611 70 25
kom.     515 115 145

Mielec - Oddział
39-300 Mielec,
ul. Wolności 24

e-mail: mielec@megael.pl
fax: 583-07-92

tel.    17 583 19 46,
tel.    17 788 12 24,
kom. 515 115 140